शुक्रबार, २८ मङ्सिर, २०७५
Friday, 14 December, 2018

फोन सेयर गरेपनि आफ्नो सूचना सुरक्षित गनुका लागि यो तरिका अपनाउनुहोस 

आफ्नो फोन अरूसँग सेयर गरेपनि आफ्ना निजी एवम गोप्य सुचनाहरू चुहावट हुन नदिन वा तिनको सुरक्षाका लागि गेष्ट मोडको प्रयोग गर्न सकिन्छ । गेष्ट मोडमा रहँदा तपाइको साथीले तपाइको मोबाइल प्रयोग गरेका बखत तपाइको इमेल, टेक्स्ट आदिलाई ब्ल्क गर्न सकिन्छ ।

१. क्विक सेटिङ खोल्न तलपट्टि स्वाइप गर्नुहोस ।
२. दाहिनेपट्टिको माथिल्लो भागमा भएको युजर आइकोनमा ट्याप गरेर एड अ गेष्टमा क्लिक गरेर गेष्ट मोड सुरू गर्नुहोस । अब तपाइको फोन गेष्ट मोडमा स्विच हुन्छ र तपाइको सूचनाहरू पूर्ण रूपले सुरक्षित रहन्छन ।


३. साथी वा कसैले तपाइको मोबाइल चलाइसकेर फिर्ता गरेपछि तपाइले गेष्ट मोडलाई अन्त्य गर्न यूजर आइकनमा क्लिक गरेर “रिमुभ गेष्ट”मा क्लिक गरेर गेष्ट मोड हटाउन सक्नुहुन्छ ।
४. अब तपाइले “रिमुभ”मा क्लिक गरेर सम्पूर्ण डाटा र एप्सलाई गेष्ट सेक्सनबाट हटाउन सक्नुहुन्छ ।

सम्बन्धित समाचार
धेरै पढिएको
ट्वीटरमा